Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J14a87k70u30b 62R68o50t40h

4. 5. 2016 11:59

Možná víte, proč OKD ve ztrátě je. Ale nějak se vám to v tom veselém sdělení ztratilo.:-/

1 0
možnosti
JR

J18a38n 90R48á58ž

4. 5. 2016 11:24

Nadávat na Bakalu, je nesmysl. Bakala dostal nabídku levně koupit výnosný podnik a tak dostal šanci vydělat nepředstavitelný balík. Kdo by nekoupil podnik za 30% jeho tržní hodnoty, když ví, že do dvou let má investici zpět?

Horníci by měli jít do Strakovy a vyhodit z okna (obrazně řečeno) toho, kdo ten obrovský průšvih zavinil, ne nadávat Bakalovi.

Bakala koupil celé OKD za cca 10 miliard a jen na dividendach a uvedení podniku na burzu vydělal na OKD a jeho dceřiných firmách dle analytiků min. 38miliard. Dál musíme počítat zisk z prodeje velmi výnosné AWT (dříve OKD doprava) odhadovaný na 5miliard a zisk z prodeje OKD byty.

Bakala je zcela bezskrupulózní dravec, kterému něco, jako charakter naprosto chybí. Ale ten, kdo umožnil, aby tento dravec získal tehdy prosperující konglomerát firem kolem OKD za hubičku, by měl jít před soud. Když ne před řádný, tak bychom ho měli odsoudit my všichni, protože je větší darebák, než Bakala na kterého všichni dnes plivou. Ten druhý je totiž předsedou vlády, která teď bude muset, za naše peníze, jím zaviněný průšvih napravovat.

5 0
možnosti
JL

Pane Raz, myslim, ze cesky obcan vam jeste dnes (po 26 letech) ve sve hlave nebude rozumet. Porad vidi Bakalovy miliony a ty jim vadi nejvice. Protoze obcan s penezi je ten, kdo republiku nici.

Osobne musim rici neco o vasem zacatku v tretim odstavci. "Bakala je zcela bezskrupulózní dravec". To se vam povedlo. Hledal jsem to ve slovniku, ale marne. Mluvim o ceskem slovniku a take Websters Dictionary. Vysvetleni laikovi je na miste. Dekuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1450x
www.petrvyoral.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám