Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Co kdybyste dali panu Zemanovi obvyklých 100 dní hájení a do té doby si ušetřili štěkání psů na řetězu.

10 0
možnosti
VB

Mohu mít názor jaký chci. ale když byl zvolen většinou hlasů, musím ho respektovat. Jako kdyby jste nerespektoval zaměstnavatele, protože se vám nelíbí a byl dosazen nějakou nadnárodní společností. Zesměšňovat a urážet protivníka není důstojné pro slušné lidi, naonec jaký jsme národ, takové máme politiky.

7 0
možnosti
PS

Malé upřesnění - "většinou hlasů", ale ve druhém kole. Nikomu nevadí, že 2,5 milionů voličů (menšina) v kole prvním rozhodla, že i zbývajících 6 milionů voličů (většina) si musí ve druhém kole vybrat ze dvou kandidátů, které nevolila, že? Jde ještě zde o demokracii?  "Česká cesta" - jak poukázala senátorka paní Wagnerová.R^

1 1
možnosti
JK

J57i48ř75í 97K22o76p41u42n

30. 1. 2013 8:24

Přesně tak. Praha si myslí, že je pupkem republiky a pokud si někdo jedná jinak, je to nedemokratické.Rv

11 6
možnosti

Jo, to víte, pane autore, když se někdo dohrabe na hrad pražských králů stokou a navíc i v rozporu se zákonem (o přímé volbě przidenta), nemůže si dělat nárok na to, že to všichni lidé spolknou. O demokracii nic nepište. V demokracii se zákony dodržují. I prezidenti je musí dodržovat, zejména oni, měli by jít totiž společnosti příkladem. Takže, lituji, o pochvale nemůže být řeč. :-)

11 29
možnosti
MN

Kdyby byl zvolen váš idol, souhlasil byste s tím, aby se na něj plivalo za ty lži co v kampani pronášel? Například o Čunkovi či o Starostech? A aby nebyl uznáván jako reprezentant stoky jinými občany? Kteří by ho pak dehonestovali pokaždé?

Vám totiž vůbec nejde o to, jak se tam dostal, ale že tam není ten váš. Demokracie je jen pokud vy vyhrajete nebe rozhodujete.

19 3
možnosti
Foto

Vy se na nás, my se na vás nehněváme

2 1
možnosti
JS

Smutně výstižný vtip.

17 5
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1450x
www.petrvyoral.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám